Saunapalvi ja todellisuudesta etääntyneet EU-fanaatikot

Euroopan unioni on asettamassa uuden haitallisen rajoituksen ihmisten ongelmaksi. Perinteisen saunapalvin kauppaaminen tehdään laittomaksi. Maa- ja metsätalousministeriö Kimmo Tiilikaisen johdolla ei aio tehdä alustavasti mitään asian korjaamiseksi. Vaativat erikseen yritysten vakuuttelua, että miksi suomalaisen rehellisen palvaamoyrittäjän elinkeino olisi hyvä säilyttää ja miksi perinteisillä metodeilla maistuva ruoka on hyvää. Onko yrittäjämyönteisen linjan vetäminen heti alkuun niin haastavaa? Kepu pettää aina.

Kaiken lisäksi EU-kiimaiset Eurooppanuorten johdolla koittavat perustella asiaa parhain päin, että kuinka kielto on hyvä ja EU on edelleen fantastinen. Vaikka EU antaa mahdollisuuden saunapalvin myynnin poikkeusluvalle maittain, niin edelleen se kielto on astumassa voimaan ensi syksynä. Saudi-Arabiassakin nainen voi poikkeusluvalla ajaa autolla maaseudulla, mikäli hänellä ei ole miespuolisia sukulaisia. EU-kiimaisten häränpyllyä heittävällä logiikalla Saudi-Arabia sallii naisten autoilun.

On erityisen häpeällistä, kuinka Eurooppanuoret on etääntyneet todellisuudesta. Heidän näkemyksen mukaan oikeaa saunapalvia ei juuri pahemmin valmisteta eikä syödä Suomessa. Kuinka helposti Eurooppanuoret voikaan olla niin välinpitämättömiä 300 yritystä kohtaan. Ehdottaisin täten samppanjan kieltoa Eurooppanuorten rapujuhlista, koska oikeaa samppanjaa ei valmisteta Suomessa eikä Eurooppanuorten juhlissa sitä juoda kuin muutama lasillinen. Saavat keittää omat pirtunsa, jos sellaista mielii juoda. Eurooppanuorten epätoivoinen yritys pestä mustaa valkoiseksi on puhdasta valehtelua.

Tämä EU:n asettama rajoitus ja EU-kiimaisten puhdas valehtelu ovat suora isku rehellisen suomalaisen pienyrittäjän palleaan. Enää ei saa valmistaa hirsisaunassa ruokaa myytäväksi ja kohta ei saa enää palvata perinteisesti. Jos ja kun tämä EU:n asettama kielto astuu voimaan ja Kimmo Tiilikainen osoittautuu kovan luokan nysväksi, kehotan ihmisiä kansalaistottelemattomuuteen: ostetaan perinteisesti palvattua lihaa. Keinot keksitään, ettei suomalainen yrittäjä joudu tästä EU-kiimaisten fantastisesta kiellosta kärsimään.

mattihaapala94
Perussuomalaiset Rovaniemi

Kansallismielinen ja traditionalistinen johtamistutkimuksen opiskelija.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu