Herra Haapala

Nuortenkadun nuorisovihamieliset

Jo pitkän aikaa on saanut kuunnella Rovaniemellä kovaa riitelemistä uuden uimahallin sijainnista: sijoitetaanko se järkevästi Ounasvaaralle muun urheilu- ja liikuntakeskittymän joukkoon vai idioottimaisen hedonistisesti pidetään se Nuortenkadulla? Uuden uimahallin on sijaittava Oukulla. Jo yksistään taloudellisista syistä. Nykyisellään Ounasvaaralla on paljon valjastettavaa, jotta siitä voisi kehittyä vakavasti otettava valtakunnallinen urheiluympäristö.

Minulle Rovaniemi on muutakin kuin Harjoittelukoulun takapihaa tai kepillä huitovia demareita. Ounasvaaralle kulkeminen sujuu ydinkeskustan ulkopuolelta huomattavasti paremmin kuin keskustan tuntumaan Nuortenkadulle. Suuremmalla kapasiteetilla uusi uimahalli Oukulla voisi palvella kerrallaan myös useampia ihmisiä. Se myös palvelisi lapsiperheitä erittäin hyvin, jotka suurimmalta osin käyttävät autoa liikkumiseen.

Uuden uimahallin rakentaminen keskustaan on nuoria ja tulevia rovaniemeläisiä kohtaan suorastaan vihamielinen. Tuo suuri hedonistinen itsekkyys joudutaan maksattamaan meidän nuorten selkänahasta. Milläs muullakaan tuo ökypömpeli rakennetaan ja ylläpidetään kuin suuremmalla velalla? Minä en voi hyväksyä, että jonkun vinkuvan kommunistin itsekkyyden takia me nuoret joudumme vuosittain maksamaan kommarin aiheuttamat vahingot. Ja tuo kommari on jo kuollut vanhuuteen ennen uuden uimahallin valmistumista.

Sekin on otettava huomioon, että jos uimahalli rakennetaan samalle vanhalle paikalle, on nykyinen poissa käytöstä pari vuotta. Siinä on varmasti sosialisteilla riemussaan pidättelemistä, kun pitää sittenkin käydä Oukulla asti parin vuoden ajan uimassa tai tyytyä lotraamaan lavuaarin kanssa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat