Vihapuhetta vihreälle metsäpolitiikalle

Tuskin kukaan yllättyy siitä asiasta, että Vihreät on maaseutuvihamielinen city-keskeinen liike. Vihreät ovat jo aiemmin käytännössä julistaneet Lapin pelkäksi metsäreservaatiksi. Lapissa ei enää saisi muuta tehdä kuin jyystää sammaleesta valmistettua terveyspatukkaa. "Maailman pelastaminen" lappilaisten kustannuksella on näille ihmisille jokin tärkeä arvo.

Suomessa kasvaa vuodessa n. 110 miljoonaa kuutiometriä puuta. Sen poistuma on taas n. 80 milj. kuutiometriä. Toisin sanoen meillä metsien nettokasvu on n. 30 milj. kuutiometriä. Laskin käteen, jos vihreillä on vaikeuksia ymmärtää tätä. Nykyistä hakkuumäärää voi rohkeasti lisätä kysynnän mukaan. Se palvelee teollisuutta, metsänomistajia ja muita sidosryhmiä eri puolilla Suomea. Tosiasiallinen hiilinielu kasvaa silti vuosittain, riippumatta Brysselin herrojen ja Vihreiden puoluetoimiston ideologisista laskutoimituksista huolimatta. Ironisesti vihreille lahoavat puut mukamas kasvattavat hiilinielua. Jos kasvava metsä ei kasvata hiilinielua, niin maapallolla ei pitäisi olla enää ilmakehää.

Vielä koomista vihreiltä todeta enemmän vai vähemmän suoraan muun muassa Kemin ja Kemijärven biotuotetehtaat huonoiksi investoinneiksi. Arvoisat vihreät: jos johonkin ei suolleta yhteiskunnan varoja tulonsiirroilla ja se silti onnistuu toteutumaan yksityisellä rahoituksella, se on, vastoin käsitystänne, ehtaa markkinataloutta. Vihreiden puoluetoimistolla onkin varmasti vaikeuksia koittaa vakuuttaa muun muassa kiinalaiset sijoittajat ymmärtämään, että biopolttoaineet eivät kannata. Punaisuus tursuaa vihreyden yli.

Olisi kaiken huippu, jos Vihreiden keskisuomalainen puheenjohtaja Touko Aalto menisi Äänekoskelle ja sitoisi itsensä puuhun estääkseen Äänekosken biotuotetehtaan toiminnan. Se olisi jopa takinkääntö hänen kolmen vuoden takaiselle kannanotolle, mutta Vihreiden puheenjohtajan pitää luonnollisesti ajaa vihreää politiikkaa.

Ja se vihreä politiikka luo vain kiusaa ja epävarmuutta rehellisiä metsäyrittäjiä kohtaan. Vihreät valheet ovat jo lyöneet kertaalleen läpi Euroopan unionin parlamentissa ja itäsaksalainen rajoittamispolitiikka sai yhden askeleen lisää tallatakseen yrittäjän päätä.

Suomalainen metsäteollisuus ei ole mikään ilmestyskirjan peto. Sen on oltava kansainvälinen ylpeys, jota yrittäjät ja sijoittajat ympäri maailmaa tulevat katsomaan.

 

Kirjoituksen alkuperäinen lappilaislähtöinen pohja julkaistiin Lapin Kansan verkkosivuilla 3.8. ja lehdessä 4.8.

mattihaapala94
Perussuomalaiset Rovaniemi

Kansallismielinen ja traditionalistinen johtamistutkimuksen opiskelija.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu