Herra Haapala

Vain kansallismieliset puolustavat suomalaista duunaria

Eri puolilla Suomea eri tahojen puolesta vaalitaan Suomeen lisää maahanmuuttajia. Nämä tahot mitä ilmeisimmin suhtautuvat myönteisesti suomalaisen työvoiman korvaamisella ulkomaalaisella väestöllä. Halutaan poistaa saatavuusharkinta ja houkutella sitä myötä lisää maahanmuuttajia. Asia ei ole vain yksittäisten poliitikkojen tai toimittajien pähkähullu idea, vaan asia on muun muassa Elinkeinoelämän Keskusliiton poliittinen tavoite ja lähes kaikki eduskuntapuolueet vähintään myötäilevät sitä. Suomalaisen työntekijän asema on totisesti uhattu, kun lukuisat vallanpitäjät, korporaatiot ja harmaat eminenssit tahtovat asettua täysin heitä vastaan. Perussuomalaiset on korostetusti tätä kehitystä vastaan ja haluamme estää tämän suomalaisvastaisen duunarivihan.

Suomessa on useita työttömiä, jotka ovat valmiita erilaisiin työtehtäviin. Silti globalistien vaatimuksesta halutaan hakea Euroopan ulkopuolelta maahanmuuttajia tätä niin sanottua ”työvoimapulaa” paikkaamaan. Se on vain ja ainoastaan tekosyy oikeuttamaan halpatyömarkkinoiden luomista. Suomalainen osaa vaatia kohtuullista palkkaa ja asialliset työehdot, muualta tulleet eivät välttämättä. Saatavuusharkinnan poistolla suomalaisia duunareita vaihdetaan pois halvempaan. Se on käytännössä yritystuki, jonka hintana on suomalaisten työttömyyden kasvu. Halpatyövoimalla aiheutetaan vain ja ainoastaan kansallista vahinkoa ja suomalaisten ahdinkoa.

Vielä ynnättynä se, että lukuisat maahanmuuttajat eivät välttämättä työllisty. Useista ulkomaisissa väestöryhmissä työllisyysaste on huomattavasti alhaisempi suomalaisiin nähden. Jos tullessaan Suomeen ne eivät korvaa suomalaista duunaria, niistä tulee yhteiskunnalle riippakiviä. Näistä ei välttämättä tule koskaan kunnollisia veronmaksajia, vaan ne jäävät elämään suomalaisten maksamilla julkisilla varoilla. Siitä ei hyödy suomalainen yhteiskunta yhtään. Lisääntyvä maahanmuuttajien määrä aiheuttaisi vain laajenevissa määrin sosiaalisia ongelmia suomalaisten ja maahanmuuttajien välillä. Mutta globalisteille se on sopuisa hinta monikulttuurisen unelman myötä.

Vain me kansallismieliset puolustamme suomalaista duunaria. Ei ole mitään tolkkua siinä, että haetaan maahanmuuttajia, jotka eivät koskaan ole luomassa suomalaisen yhteiskunnan kakkua jaettavaksi. Ei ole mitään tolkkua, että haemme maahanmuuttajia laittamaan suomalaisia duunareita kilometritehtaalle. Meidän perussuomalaisten tavoitteena on saada tämä haittamaahanmuutto lopullisesti pysäytetyksi. Yhteiskuntamme tulisi antaa suomalaisille duunareille viimeinkin aito kunnia eikä pitää heitä ainoastaan vaihdettavina osina. Suomalaisten hyvinvointi rakentuu suomalaisesta työstä ja ilman suomalaista työtä meillä ei ole suomalaista yhteiskuntaa. Ei lähdetä tuhoamaan sitä monikulttuurisuudella ja globalismilla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Koska persut ryhtyvät puolustamaan köyhiä?

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Täällä Espoossa monet maahanmuuttajat pyörittävät omia yrityksiään ja työllistävät ihmisiä siinä sivussa.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Leikkaatte eläkeläisiltä, työttömiltä, sairailta, eläkeläisiltä ja duunareilta.
Mitä ihmeen suomalaisia te puolustatte?

Uusio-perussuomalaisista tulee yhtä avuttoman pieni ryhmä kuin jotkut siniset eduskuntasmurffit.

Kyllä te ehditte tekemään vähävaraisia kohtaan kaikkea sitä, mistä nyt syytätte soinilaisia smurffeja. Tehän olitte täysin hänen narussaan, pelkkiä entisen eduskuntaryhmänne vähemmistön napinpainajia.
Toki uskon, että te ajatte sitä yhtä ainoaa asiaaa, joka henkii tässäkin blogissa.

Olette yhden asian liike (jos joku ei etukäteen kerro mitä nappia pitää painaa muissa asioissa).

Henry

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Vain me kansallismieliset puolustamme suomalaista duunaria."

Miten? Laittamalla rajat kiinni? Niin että Helsingin herrat saavat kyykyttää täkäläisiä duunareita sen sijaan, että Brysselin herrat meitä kyykyttäisi?

Väitän, että Brysselin herrojen kyykytys on huomattavasti lempeämpää kuin olisi Helsingin herrojen kyykytys.

Jos oikeasti haluamme saada jotain muutosta aikaiseksi, on vaihdettava talousjärjestelmää-

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Niin että Helsingin herrat saavat kyykyttää täkäläisiä duunareita sen sijaan, että Brysselin herrat meitä kyykyttäisi?"

Nyt kyykyttää molemmat. Brysselin päätöksiin meillä ei ole mitään vaikutusvaltaa, mutta Helsingin päättäjiin olisi.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Brysselin päätöksiin meillä ei ole mitään vaikutusvaltaa, mutta Helsingin päättäjiin olisi."

Millä tavalla meillä olisi valtaa Helsingin päättäjiin (mutta ei Brysselin päättäjiin)?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Ehkä olet kuullut vaaleista, näitä järjestetään aina välillä. Suomessa suomalaisilla on 100% vaikutusvalta valita edustajia, Brysselissä alle 2%.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Aika paljon maailmalla puhutaan "orjataloudesta", miten se toimi USA:ssa muinoin plantaaseilla ja miten se toimii nykyään. Tänään se oruuttaja ei ole plantaasin omistaja vaan Valtio.

Omia "orjia" ei saa arvostella, se on rasismia, vedotaan ihmisyyteen jne. Näin perusteltiin aikanaan Orjataloutta, jotta massat hyväksyivät toiminnan.

Miten voit kilpailla orjan kanssa, joutumatta itse orjaksi?.

Käyttäjän JuhaHkkinen kuva
Juha Häkkinen

Jaa-ah, voihan se siltäkin näyttää. KantaSuomalaiset eivät tulevaisuudessa riitä täyttämään avautuvia työpaikkoja ja pitämään yllä sellaista väestö- ja työntekijämäärää, jolla nykyinen elämisen malli pystyttäisiin pitämään yllä. Väki vanhenee vauhdilla.

Muut taitavat siis hakemalla suurempaa sallittavuutta ulkomaalaisen työvoiman maahantulolle hakea puolustusta koko Suomelle,sen väestölle ja talouden kestokyvylle.

Toimituksen poiminnat