Herra Haapala

Kaikki blogit puheenaiheesta Bayer

EU komissio puhuu ”muunneltua totuutta” TTIP- sopimuksesta

EU:n komission mukaan vesi (pohjavesi + sadevesi) eivät  muka olisi kaupallinen tuote, mutta TTIP-neuvotteluista sitä ei ole lainkaan suljettu pois. Kansanuutiset-lehti tiedotti tänään (18.7.) mm. näin: ” Asiakirjavuoto paljastaa: Julkiset palvelut vettä myöten mukana TTIP-neuvotteluissa. Valtioiden olisi mahdotonta palata takaisin julkisiin palveluihin aloilla, jotka on kerran avattu yksityistämiselle.”

Tuhoaako TTIP, GMO, Monsanto, Bayer ja nyt EU maapallon ... kaiken?

TTIP, GMO, Monsanto ja  Bayer tuhoavat nyt yhdessä hyönteiset, ja eritoten pölyttäjät (mehiläiset), kasvit, ihmiset, maaperän ja lopulta koko maapallon.

 

Bayer on nyt ostanut Monsanton. Hankinta kasvattaaa huomattavasti Bayerin osuutta geenimuunneltujen elintarvikkeiden (GMO) ja tuholaismyrkkyjen markkinoilla. Monsanto astuisi puolestaan lääketeollisuuden maailmaan.

 

Saksalaisjätti Bayer vahvisti ostavansa Monsanton - Tietääkö tämä ongelmia?

Saksalaisjätti Bayer AG:n kerrotaan vahvistaneen aikeensa ostaa maatalouskemikaali- ja siemenyritys Monsanton 62 miljardilla dollarilla. Tarjouksen uskotaan olevan jopa 37 prosenttia suurempi kuin maineensa menettäneen Monsanton todellisen markkina-arvon. Tiedettävästi myös Bayerilla on ollut ongelmia julkikuvansa kanssa, kun muutama vuosi sitten saatiin tutkimusvahvistusta, sille että mystisten mehiläiskuolemien syynä olisivat olleet tietyt käytössä olleet torjunta-aineet.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä