Herra Haapala

Kaikki blogit puheenaiheesta Gallubit

Tuoko aktiivimallin kumoamisen kannatus Perussuomalaisille kannatusta?

Jytkyjen aikana eräs puolueen tärkeä äänestäjäryhmä oli paremmalle sosiaalipolitiikalle kannatuksensa antaneet. Siinä ryhmässä oli vasemmistoon pettyneitä, pettymys sai alkunsa Paavo Lipposen pääministeriajasta. Soini antoi ymmärtää olevansa näiden äänestäjien asialla ja toisin kävi. 

Valtamedian härski temppu ! Väyrynen oikeassa !

Valtamedian suoltamat mielipidetiedustelut on rakennettu tukemaan Niinistöä ja äänestäjiin luotiin mielikuva, että toista kierrosta ei tarvita. 

Tänään on sitten julkistettu uusi mielipidetiedustelu kun ennakkovaaleja on käyty kaksi päivää, Arvelen, että tuloksen kuultua moni jo nyt äänensä antanut on pettynyt ! 

-eikö tämä ollutkaan selvä asia, kun lähdin virran mukana.

Härskiä toimintaa mediataloilta. 

Gallupit ja niiden vaikutus/mielenmuokkaus

Jälleen vaalien alla on tehty monen median toimesta galluppeja, siitä kenestä tulee seuraava Presidentti. Mielestäni nämä ovat höpöhöpögalluppeja, onhan tekijänä monesti puolueellinen media.Näillä pyritään epävarmaa äänestäjää manipuloimaan siten että saadaan haluttu lopputulos ja nyt nämä yrittävät Salea ja hänen puolta pitää.Melko jännä juttu, kun katsoo ihmisten kirjoituksia palstoilla, muodostuu aivan eri kuva kuin mitä gallupit kertoo.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä