Herra Haapala

Kaikki blogit puheenaiheesta Kike Elomaa

Vain hyviä uutisia - kannatusmittaus: PS nousuun, UV romahti ja Kike takaisin

Sininen tulevaisuus näyttää loikkareille todella kylmäävältä - suorastaan pystyyn jäätymiseltä. Valheiden päälle rakennettu operaatio, ystävien selkäänpuukottaminen ja täysin päinvastaisten näkemysten esittäminen muutaman päivän erolla eivät ole vakuuttaneet suomalaisia.

Rehellinen Kike

Kike oli rehellinen itselleen ja äänestäjilleen. Arvostan.

Erehdyksiä teemme me kaikki. Kyky myöntää ne on ihailtavaa. Onneton tie on virheiden selittely seuraavat kaksi vuotta tai pidempään. Tuoreet YLE:n kannatusmittaukset antavat jo viitettä siitä, mitä kansa kunnioittaa.

Moni on ihmetellyt loikkareiden toimintaa, mutta pitää ymmärtää, että lähtö lienee ollut useimmille nopeasti tehty paniikkiratkaisu. Vasta jälkikäteen maan johtomiesten lausunnot alkavat palautua oikeisiin mittasuhteisiin.

Opintotuen tulorajojen poisto kallis ratkaisu

Eilisellä eduskunnan kyselytunnilla kaksi kansanedustajaa, perussuomalaisten Kike Elomaa ja kristillisdemokraattien Sari Essayah esittivät opintotuen tulorajojen nostamista helpottamaan opiskelijoiden asemaa. Hyvä ajatus muuten, mutta ajattelivatko kansanedustajat tulorajojen nostamisen hintalappua?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä