Herra Haapala

Kaikki blogit puheenaiheesta Lapsiperheiden tukeminen

Ehdotan 10.000 e perheille v.2020-21 syntyvistä vauvoista.

Lapsiperheille kunnon kertakorvaus uudesta kansalaisesta! Lisää pellavapäitä muuttuvaan Suomeen Nazima Razimayerille vastauksena Suomalaisuuden jatkumiseksi.

Media julistaa jatkuvasti kuinka tarvitsemme turvapaikanhakijoita ja maahanmuuttoa muka, koska väestömme on vähenemässä? Ihmeellisiä puolustuspuheita hallitsemattomalle elintasopakolaisuudelle!

Nyt on aika panostaa lapsiperheisiin

Syntyvyys on laskenut Suomessa ennätyksellisen alhaalle. Tilastokeskuksen ennakkolaskelmien mukaan Suomessa on tänä vuonna tammi-syyskuussa syntynyt vain 36 176 lasta, joka on 2000 lasta vähemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.

Suomi tarvitsee lapsimyönteisyyttä nyt enemmän kuin koskaan. Julkisessa keskustelussa alhaiselle syntyvyydelle on etsitty monenlaisia syitä. On puhuttu mm. siitä, että lapsiperhe-elämä ei enää innosta, vaan ura, harrastukset ja muut omat tarpeet menevät sitovan ja usein raskaaksi mielletyn perhe-elämän edelle.

kodinhoidon tuki ja ydinperheen tukeminen

Tämmöstä näkökulmaa tuossa huvikseen kelaillu . Ihmisten kanssa kun jutellu ja jo vuosikymmeniä sitten tälläisiä perheen perustamis ratkaisuja havainnut tehtävän . Jotta kun matemaattisesti laskee kun jos "vanhanaikaisesti"  virallisesti pariutuu ja vaikka Helsingis asuu . Muutama lapsi ja isäntä käy jossain duunis jossa palkka joku 1700€ netto ja emäntä hoitaa muksui kotona . Vuokra jotain 1000-1300€ välil ja isännän työssäkäynti vaatii auton josta kanssa kuluja.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä