Herra Haapala

Kaikki blogit puheenaiheesta Ratkaisut

Lihava väistää aina väistämätöntä

Lihavan ihmisen, yritysten ja valtion ongelmat ovat ihan samasta puusta veistettyjä.

Kaksi vuotta sitten kirjoitin blogin Ohjelmistoyrittäjät ry:n omasta selvityksestä. Siinä todettiin, että ohjelmistoyritysten suurin haaste on markkinointi- ja myynti. Kuitenkin samassa selvityksessä todettiin, että ohjelmistoyritykset aikovat panostaa eniten tuotekehitykseen. Sanoin jo silloin, että ohjelmistoyrittäjät toimivat järjen vastaisesti.

Venäjä, Syyria, öljy, voimapolitiikka

 

Venäjä, Syyria, öljy, voimapolitiikka

*

Motto:

Ennen vanhaan salapoliisijuttua tai muuta monimutkaista probleemia ratkaistaessa neuvottiin aina kysymään: Mutta missä on nainen?  -  Tänään maailmanpolitiikkaa ja erityisesti voimapolitiikkaa pohdittaessa tulee alati kysyä: No, mutta missä on öljy?

*

Maahanmuuttofarssi

Pakolaiskriisin ympärillä pyörivä kohu jatkuu päivä päivältä omituisempana eikä eilinen YLEn A2-illan myötähäpeää herättänyt roskajournalistinen kumbayaa-kokoontuminen tilannetta helpottanut. Kiistan eri ääripäiden retoriikka ja teot muuttuvat viikko viikolta radikaaleimmiksi siinä, missä maltillisemmatkin tahot ovat juuttuneet lähinnä käymään tunteisiin vetoavaa imagokampanjaa ja lyömään vastapuolta leimakirveellä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä