Herra Haapala

Kaikki blogit puheenaiheesta Ylimartimo

Persut kopioineet vihollisensa aseet.

Jouduin pettymään ihmisiin parissa nimeltä mainitsemattomassa face-ryhmässä. Olin siinä uskossa, että näissä ryhmissä olllaan yhdessä kansanmielisiä saman asian takana. Itse pyrinkin ajamaan ajatusta, että pidetään yhtä puolueesta riippumatta. Näinhän se ei ollut, eikä yhteishenkeä saatu kasaan. Ryhmissä toimi/toimii Perussuomalaisten sensuuri joka muistuttaa hyvin paljon YLE.n ja vastaavien propagandakoneistojen toimintaa. Erona se, että Persujen toiminta on huomattavasti räikeämpää ja röyhkeämpää. Selvisi millaisesta porukasta on kyse.

Jyrkkä EI keskittämispolitiikalle!

Minua huolestuttaa räjähdysmäistä tahtia lisääntyvä keskittämispolitiikka. Keskittäminen hävittää palvelut maaseudulta ja tämän seurauksena yksityiset yritykset sekä ihmiset lähtevät perässä, vaikka tähän ei välttämättä muuten halua olisi. Käytän pohjana tässä kirjoituksessani oman seutuni historiaa ja nykyhetkeä. Meillä Kangasalan Kuhmalahdella on hävinnyt järjestyksessä pohjan kauppa, huoltoasema sekä pankki. Viimeisin katoava palvelu on Pohjan koulu ja tämän jälkeen jääkin enää kirjasto/posti ja apteekki. Kauanko menee näidenkin häviämiseen.  Myös terveyspalvelut ovat lähteneet.

Ääni pienpuolueelle ei ole hukkaanheitetty ääni!

Kun olen tässä ihmisten kanssa jutellut vaaliteltalla ja lukenut nettikeskusteluja, olen törmännyt ihan liikaa ajatukseen "pienpuolueita ei kannata äänestää, kun ei ne sinne eduskuntaan kumminkaan pääse". Olen kuullut kyseistä lausahdusta elämässäni sen verran paljon, että niillä määrillä varmasti jo päästäisiin eduskuntaan ja isosti. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä